fbpx

Instagram hirdetés mini tanfolyam

5600 Ft

Az “Instagram Hirdetés Mini Tanfolyam” a kulcs a sikeres Instagram hirdetésekhez! Ha úgy érzed, hogy az organikus növekedés lassú, és szeretnél hatékonyabban új követőket szerezni, ez a tanfolyam neked szól. Praktikus útmutatások, lépésről lépésre beállítás és számos hasznos tipp és titok vár rád, amelyek segítségével kiemelkedhetsz az Instagram forgatagából!

Többen panaszkodnak, hogy nem jönnek a követők az Instán.
Sajnos, organikusan nehéz is elérni az embereket és követőkké avanzsálni őket. Hiszen gondolj bele, mennyi oldal van fent, mennyi üzletnek van IG oldala, ezeknek együtt hány darab posztja kering nap mint nap…

Lejárt az az időszak, amikor hirdetés nélkül tudtál folyamatosan új követőket szerezni. 
Ha előre akarsz kerülni a listán, és szeretnéd, hogy azok lássák a profilodat akik neked ÉRTÉKES követők, akkor muszáj futtatnod egy-egy kampányt.
Szerencsére létezik az Insta felületen egy egyszerű a beállítása a hirdetéseknek ,csak  pár dologra kell nagyon odafigyelni és beállítani, hogy menjen. 

Én megtaláltam az elmúlt hónapok alatt, hogy melyik típusú hirdetés fut, mennyivel és hogyan válik belőle napi 10-30 követőm minimum (alacsony hirdetési költséggel, mi lenne ha többet raknék rá?) 

Leírás

Instagram hirdetés mini tanfolyam

Felfedeztem az Instagram hirdetés titkát, ami naponta 10-30 új követőt hoz alacsony költségekkel! Szeretnél hasonló eredményeket? Az Instagram Hirdetés Mini Tanfolyam pontosan megmutatja, hogyan érheted ezt el!

Az “Instagram Hirdetés Mini Tanfolyam” azoknak szól, akik szeretnék optimalizálni Instagram hirdetéseiket és növelni követőik számát. Az organikus elérések korában mindennél nehezebb kiemelkedni az Instagramon, de ez a tanfolyam segít Neked ebben!

Megtanulhatod, hogyan állítsd be lépésről lépésre az Instagram hirdetéseidet a leghatékonyabban, mely bejegyzéseket érdemes hirdetésekben használni, hogyan állítsd be a célközönségedet, és mire figyelj a célközönség beállításánál.

Továbbá megismerkedhetsz a hirdetések futási idejének optimalizálásával, valamint megtudhatod, hogyan ellenőrizd a hirdetésedet a beállítás után, hogyan követheted az eredményeket és elemezheted azokat. Bemutatom a fizetési beállításokat, és végigvezetlek a telefonon készült felvétel IG alkalmazás használatán.

Emellett még számos tippet és titkot is megtudhatsz, hogy a legtöbbet hozd ki Instagram hirdetéseidből. Az “Instagram Hirdetés Mini Tanfolyam” segít, hogy a hirdetésed a lehető legtöbb értékes követőt érje el, és sikerre vidd Instagram jelenlétedet!

A tanfolyam hossza: 18 perc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Instagram hirdetés mini tanfolyam” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…